Αλλαγή σκυτάλης στο Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας: Νίκη Κοντού με… τρεις ψήφους διαφορά

Τρεις μόλις ψήφοι ή, ποσοστιαία, διαφορά μόλις 1% ήταν αυτό που έκρινε τη μάχη Καλούδη – Κοντού με το δεύτερο να επικρατεί οριακά στις εκλογές για το Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας.

Με ελάχιστη διαφορά, παρά την πολύ μεγάλη συμμετοχή των δικηγόρων του νησιού των Φαιάκων, κρίθηκε η μάχη των δύο για την ηγεσία του Δικηγορικού Συλλόγου ο οποίος αλλάζει χέρια και από τον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής παράταξης Γιώργο Καλούδη, περνά στον μέχρι πρότινος πρόεδρο της Νομαρχιακής της Ν.Δ., Γιάννη Κοντό.
Από τους 310 δικηγόρους της Κέρκυρας, ψήφισαν 265, τα άκυρα και τα λευκά ήταν 26. Ο Γιάννης Κοντός έλαβε 121 ψήφους και ο Γιώργος Καλούδης 118.
Πρώτος σε σταυρούς εξελέγη στο νέο Δ.Σ. ο Στάθης Παπαδάτος, ενώ εκλέγονται επίσης ο Σπυρομάριος Παγκράτης, ο Αλέκος Παπαδάτος, ο Σπύρος Βαρθολομαίος, ο Μάκης Γραμμένος, ο Γιώργος Κοσκινάς, ο Σπύρος Παπαδόπουλο, ο Κώστας Βουσολίνος, ο Θεόδωρος Αλυσσανδράτος και η Ευδοκία Κατέχη. Η νέα ηγεσία θα αναλάβει καθήκοντα με τη νέα χρονιά, οπότε και αναμένεται να συγκροτηθεί το νέο Δ.Σ. σε σώμα.
“Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να σε εμπιστεύονται οι συνάδελφοι σου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, στους συναδέλφους για την μεγάλη συμμετοχή τους, στην Εφορευτική μας επιτροπή που διεξήγαγε μια άψογη διαδικασία, στους συμβούλους που θα εξελέγησαν και σε όλους τους υποψήφιους” αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Κοντός, για να προσθέσει: “Από 1η Γενάρη πάμε όλοι μαζί. Η ομόνοια και η ενότητα του χώρου μας θα είναι για μένα το πρώτο μου μέλημα”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος