Αισιόδοξα τα μηνύματα από τη Βρετανία δηλώνει ο Υπ. Τουρισμού από την Κέρκυρα

“Υπάρχουν ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας με την βρετανική κυβέρνηση για την όποια αλλαγή προς την θετική κατεύθυνση και την είσοδό μας στην ‘πράσινη ζώνη'”.

Αυτό ανέφερε από την Κέρκυρα ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος επισήμανε ότι “τα μηνύματα από την Αγγλική αγορά είναι θετικά και υπάρχει αισιοδοξία ότι στην επόμενη αναθεώρηση οι εμβολιασμένοι τουλάχιστον τουρίστες, θα αποκτήσουν μεγαλύτερη  ελευθερία κινήσεων”. “Για να το πετύχουμε αυτό όμως”, όπως είπε, “θα πρέπει να κρατήσουμε ψηλά τα ποσοστά εμβολιασμού και σε χαμηλά επίπεδα τα κρούσματα”.

Αισιόδοξα τα μηνύματα από τη Βρετανία δηλώνει ο Υπ. Τουρισμού από την ΚέρκυραΟ κ. Θεοχάρης βρέθηκε στην Κέρκυρα για τα εγκαίνια του τουριστικού καταφυγίου στις Μπενίτσες που έχει αναλάβει για 15 χρόνια η εταιρεία Maritime Project και φιλοξενεί 105 σκάφη. Ο κ. Θεοχάρης επεσήμανε ότι υπουργείο Τουρισμού επιδιώκει τη στρατηγική ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού και το Ιόνιο αποτελεί  ένα προνομιακό πεδίο. Για τον λόγο αυτό υπάρχει συνεργασία με την Τ. Α. προκειμένου να αναπτυχθεί ένα δίκτυο θαλάσσιου τουρισμού στο νησί.

Αισιόδοξα τα μηνύματα από τη Βρετανία δηλώνει ο Υπ. Τουρισμού από την ΚέρκυραΓια το θέμα της διαχείρισης των επισκεπτών από την κρουαζιέρα, ο κ. Θεοχάρης επεσήμανε, ότι το υπουργείο βρίσκεται σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και την ιταλική κυβέρνηση, καθώς πολλά κρουαζιερόπλοια που προσεγγίζουν την Κέρκυρα έχουν ιταλική σημαία, προκειμένου να υπάρξει σχετική χαλάρωση των μέτρων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος