Στην Κέρκυρα το Πάσχα ο Στέφανος Κασσελάκης – «Θα μπω στην εκκλησία και ας με διώξει ο Μητροπολίτης»- Η απάντηση της Μητρόπολης

Την απάντηση του έδωσε χθες ο Μητροπολίτης Κέρκυρας στις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του ΣΎΡΙΖΑ  ότι θα έρθει το Πάσχα στο Νησί και θα εκκλησιαστεί κανονικά. Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης μιλώντας στο συνέδριο Upfront Initiative δήλωσε: «Το Πάσχα σκοπεύω να πάω στην Κέρκυρα, όπου ο μητροπολίτης κάνει ‘πόλεμο’ στα ομόφυλα ζευγάρια. Θα μπω στην εκκλησία και ας έρθει να με βγάλει έξω αν θέλει».

Η ανακοίνωση από την Μητρόπολη της Κέρκυρας δεν άργησε να έρθει με τον Μητροπολίτη να  επισημαίνει ότι «στο φιλόξενο νησί μας είναι καλοδεχούμενοι οι πάντες» και πως «εφόσον ο κ. Σ. Κασσελάκης δηλώνει ότι είναι θρησκευόμενος, ευελπιστούμε πως η είσοδός του στην Εκκλησία και η μετάνοια, την οποία εμπνέει η Χάρις του Θεού αλλά και η ζωή της πίστεως, θα τον μεταποιήσουν πνευματικά και θα τον οδηγήσουν στην οδό της σωτηρίας, αρκεί να γνωρίζει ο ίδιος ότι ο θρησκευόμενος άνθρωπος βιώνει τα Μυστήρια της Χάριτος του Θεού και μετέχει σ’ αυτά και δεν παρίσταται ως απλός θεατής, αμέτοχος στην Χάρη του Θεού. Κάθε αμαρτωλό ο Θεός τον δέχεται πάντα εν μετανοία».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος