Επιτέθηκαν σε 40χρονο στη Λευκάδα-Ανάμεσα τους και ένας ανήλικος

Επίθεση δέχτηκε χθες (5/10)στην περιοχή της Λευκάδας ένας 40χρονος από 4 άτομα, ο ένας εκ των οποίων ήταν ανήλικος. Οι δράστες ήταν ένας 17χρονος αλβανικής καταγωγής, δυο 19χρονοι Έλληνες και ένας 21χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 40χρονου στην αστυνομία, το βράδυ της Παρασκευής ενώ έβγαινε από το σπίτι του , δέχθηκε επίθεση από νεαρά άτομα με σφυριά, λοστούς και βαριοπούλες, ενώ ο 17χρονος του κατάφερε χτύπημα στο κεφάλι, με λοστό, τραυματίζοντάς τον.

Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς να χρειαστεί να νοσηλευτεί. Μάλιστα η αστυνομία εξετάζει την εμπλοκή στο περιστατικό και άλλων ατόμων, που αναζητούνται. Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από την επίθεση κρύβονται προσωπικές διαφορές καθώς ο 17χρονος, μαθητής του ΕΠΑΛ Λευκάδος, διατηρούσε σχέση με την κόρη του θύματος την  οποία δεν ενέκρινε ο 40χρονος.   

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκάδας, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν και οι γονείς του 17χρονου,  για την παραμέληση της εποπτείας του ενώ λίγο αργότερα αφέθησαν ελεύθεροι.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους, με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, συμπλοκής κατά συναυτουργία, συμμετοχής σε συμμορία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, θα οδηγηθούν αύριο στις 2 το μεσημέρι στον ανακριτή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος