Κέρκυρα: Έτοιμη η Ευγ. Βουλγάρεως πριν το τέλος του 2015

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκος Αναστασόπουλος για την ολοκλήρωση των εργασιών πεζοδρόμησης της οδού Ευγ. Βουλγάρεως και στο Πεντοφάναρο, πριν από το τέλος του έτους. Για την Ε. Βουλγάρεως η ευχάριστη είδηση είναι ότι πήρε το “πράσινο φως” από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο για την επικάλυψη των ευρημάτων της υπο -θεμελίωσης της Πόρτα Ρεάλε και κατά συνέπεια οι εργασίες γίνονται εντατικά.

Σε ότι αφορά τα σχολεία.

Ολοκληρώνονται οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την έναρξη της εργολαβίας του κλειστού γυμναστηρίου των Γενικών Λυκείων. Με την εργολαβία αυτή θα επισκευαστούν οι ζημιές στα παράθυρα και στις τουαλέτες.

Στο σχολικό κέντρο του Μαντουκιού οι εργασίες καθαρισμού των σαθρών τμημάτων των σοβάδων που έπεσαν πρόσφατα εκτελούνται τα μεσημέρια-απογεύματα, ώρες που δεν λειτουργεί το σχολείο, και κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων θα γίνουν οι επισκευές. Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή για τη στεγανοποίηση των σημείων που επηρεάζονται από την υγρασία.

Τέλος ο κος Αναστασόπουλος διαβεβαίωσε ότι συνεχίζονται οι εργασίες και στο 4ο Λύκειο όπου υπάρχει μια ρωγμή σε τοίχο του κτηρίου, όχι ανησυχητική όμως.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος