Κεφαλονιά: Ο δήμος με εκθεσιακό περίπτερο στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης των «εναλλακτικών μορφών Τουρισμού», που με επιτυχία δραστηριοποιούνται στην Κεφαλονιά, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, σε συνεργασία με τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Τουρισμού του Δήμου Σταύρο Κορκό – Κουρή εξασφάλισαν Εκθεσιακό Περίπτερο του «Δήμου Κεφαλονιάς» στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση», που θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 18 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Για τη στελέχωση και αξιοποίηση της συγκεκριμένης δράσης έχουν ενημερωθεί το Σωματείο Επιχειρήσεων Επισιτιστικών Επαγγελμάτων «Αρκείσιος» και ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος και σκοπός σχετικής ανακοίνωσης είναι η πληροφόρηση της Τουριστικής Επιτροπής είναι να ενημερωθούν όλοι όσοι επιθυμούν, είτε συλλογικά είτε ατομικά, να συμμετέχουν, προβάλλοντας τα προϊόντα ή τις δράσεις τους.

Με κεντρικό μήνυμα της Έκθεσης: «Η Γαστρονομία, ο Τουρισμός και ο Πολιτισμός είναι τα 3 βασικά μας υλικά και με αυτά θα φέρουμε μια Γεύση από Ελλάδα στο πιάτο σας».

Τομείς:
Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά Προϊόντα – Αλλαντικά-Ψαρικά-Αλίπαστα – Αρτοποιία- Ζαχαροπλαστική- Ξηροί Καρποί- Παραδοσιακά Προϊόντα- Βιολογικά Προϊόντα (Τρόφιμα-Κρασί) – Αποξηραμένα Φρούτα & Λαχανικά- Συνεταιρισμοί- Αρωματικά Βότανα-Κονσέρβες- Ζυμαρικά- Κατεψυγμένα- Λάδι-Ελιά- Αποστάγματα- Αλκοολούχα Ποτά-Κρασί- Χυμοί-Καφές- Αναψυκτικά- Αφεψήματα – Εκπαιδευτικά Ιδρύματα κλπ.
Περισσότερες λεπτομέρειες στο επίσημο website της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση», www.elladosgefsi.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος