Το κίνητρο του δράστη που σκότωσε τον 52χρονο στην Καβάλα αναζητούν οι αρχές

Το κίνητρο που όπλισε χθες Παρασκευή 16/9 το χέρι του άγνωστου δράστη, αναζητούν οι αστυνομικοί στη Χρυσούπολη της Καβάλας, για την δολοφονία ενός 52χρονου, πατέρα δύο παιδιών.

Ο δολοφόνος είχε στήσει τα ξημερώματα ενέδρα θανάτου στο θύμα του, έξω από το μαρμαράδικο, όπου εργαζόταν και τον πυροβόλησε με καραμπίνα.

Οι αρχές αναζητούν υλικό που θα βοηθήσει στην σύλληψή του στις κάμερες ασφαλείας περιμετρικά της επιχείρησης. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, ο 52χρονος είδε τον δολοφόνο του, ο οποίος τον πυροβόλησε από απόσταση 5-6 μέτρων, στοχεύοντας στην καρδιά του θύματος. Κατόπιν εξαφανίστηκε στα χωράφια.

Ιδιαίτερα σημαντικές θεωρούνται από την αστυνομία οι καταθέσεις των εργατών, που  βρίσκονταν την ώρα της δολοφονίας μέσα στην επιχείρηση. Οι έρευνες εστιάζονται στο περιβάλλον του θύματος όπου αναζητούνται άνθρωποι με τους οποίους πιθανόν να είχε διαφορές.

Το πρωί του Σαββάτου 17/9 έγινε στην Χρυσούπολη Καβάλας η κηδεία του 52χρονου, σε κλίμα θλίψης. Οι γείτονες μιλούν για έναν φιλήσυχο άνθρωπο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος