Ως μια «καλή εβδομάδα του καλοκαιριού» χαρακτηρίζεται η εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου για τη Θάσο, σε καμία περίπτωση, όμως, δεν προσεγγίζει τα ποσοστά πληρότητας των περασμένων ετών.
Αυξημένη ήταν η κίνηση για το νησί, κυρίως από Έλληνες επισκέπτες. Περιορισμένα, όμως, ήταν τα έσοδα των επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης, λόγω του μέτρου απαγόρευσης λειτουργίας μετά τα μεσάνυχτα.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ξενοδόχων του νησιού, Πάρη Παρασχούδη, υπάρχει προοπτική για τις αφίξεις των ξένων επισκεπτών τον Σεπτέμβριο, η οποία, όμως, πάντα εξαρτάται από την εξέλιξη της διασποράς του κορονοϊού στις ευρωπαϊκές χώρες.
Πάντως, όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Καβάλας, η κίνηση του καλοκαιριού στη Θάσο ήταν ακόμη χαμηλότερη από τις ήδη χαμηλές προσδοκίες που υπήρχαν. «Στο εξής θα μετράμε την τουριστική κίνηση στο νησί με βάση το 2020», επισήμανε ο κ. Παρασχούδης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος