Προβλήματα από την κακοκαιρία για δεύτερη μέρα σε Καβάλα και Δράμα (video)

Έντονες βροχοπτώσεις με χαλάζι έπληξαν το απόγευμα το σύνολο της Ανατολικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα τους νομούς Καβάλας και Δράμας, προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε καλλιέργειες, σπίτια και καταστήματα και κυκλοφοριακά προβλήματα.

Προβλήματα από την κακοκαιρία για δεύτερη μέρα σε Καβάλα και Δράμα (video)Για δεύτερη μέρα στην πόλη της Καβάλας η έντονη βροχόπτωση πλημμύρισε δρόμους και καταστήματα. Ιδιαίτερα στο παραλιακό μέτωπο της πόλης και την Ραψάνη, τα νερά από τους πλημμυρισμένους δρόμους εισχώρησαν σε καταστήματα και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για την άντλησή τους.
Το χαλάζι έδωσε την χαριστική βολή στις ήδη πληγείσες καλλιέργειες μήλων, ακτινιδίων, ντομάτας, καρπουζιών και διαφόρων οπωροκηπευτικών στην περιοχή του Αμυγδαλεώνα και του Ζυγού.
Προβλήματα από την κακοκαιρία για δεύτερη μέρα σε Καβάλα και Δράμα (video)Δέντρα και κλαδιά έπεσαν στη πόλη και σε διάφορα σημεία του νομού. Εκτός λειτουργίας βγήκαν τα φανάρια στον κόμβο Φαλήρου.
Χωρίς ρεύμα παραμένει η περιοχή του δήμου Παγγαίου, από την Ελευθερούπολη μέχρι και Γεωργιανή, λόγω ζημιάς που προκλήθηκε στο δίκτυο από πτώσεις δέντρων.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας δέχθηκε τηλεφωνήματα για αντλήσεις νερών και κοπές κλαδιών και δέντρων.
Τέλος, έντονη βροχόπτωση με χαλάζι έπεσε και στη Δράμα όπου σημειώθηκαν επίσης καταστροφές σε καλλιέργειες αλλά και σε σπίτια, ηλιακούς θερμοσίφωνες, αυτοκίνητα. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας δέχθηκε κλήσεις για απομάκρυνση κλαδιών και δέντρων που έπεσαν στο οδόστρωμα από τον δυνατό αέρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος