Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης: 129 νέες μολύνσεις SARS-COV 2 – Αναλυτικοί πίνακες

Στις 129 ανέρχονται οι νέες μολύνσεις του SARS-COV 2 στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης, όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, εκ των οποίων: 31 είναι στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, 19 στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, 3 στη Νήσο Θάσου, 23 στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, 31 στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και 22 στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.

Μετά και τις νέες αυτές μολύνσεις οι Ενεργές Μολύνσεις, οι Ημερήσιοι Δείκτες Μολύνσεις, σε αναλογία 100.000 κατοίκων, τόσο στο 14ήμερο όσο και στο 7ήμερο, αλλά και οι θάνατοι έχουν διαμορφωθεί, Πανελλαδικά, όπως επίσης στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης ως εξής:

Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης: 129 νέες μολύνσεις SARS-COV 2 – Αναλυτικοί πίνακεςΤα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.165 , εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 661.308 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 50.9% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 85 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.228 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 31, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 14.920 θάνατοι. Το 95.4% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 332 (62.7% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 έτη. To 79.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 298 (89.76%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 34 (10.24%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.170 ασθενείς.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 163 (ημερήσια μεταβολή +6.54%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 166 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 39 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Δείτε αναλυτικά τις καθημερινές διακυμάνσεις των μολύνσεων, αλλά και τον Ημερήσιο Δείκτη Μολύνσεων του SARS-COV 2 ανά 14ήμερο σε αναλογία 100.000 πληθυσμού, τόσο σε Πανελλαδικό επίπεδο όσο και στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης, αλλά και τις πέντε Περιφερειακές Ενότητες στους παρακάτω πίνακες* (μορφή αρχείου *pdf):

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ – ΗΜΕΡΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ – ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ – ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΜΗΝΩΝ

ΝΗΣΟΣ ΘΑΣΟΥ – ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ

Π.Ε. ΔΡΑΜΑΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ

Π.Ε. ΕΒΡΟΥ – ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ

Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ

Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ

Π.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ

 ΕΡΤ ΚΑΒΑΛΑΣ – Σύνταξη και επεξεργασία: Ρένα Πανταζόγλου – Μηχανοργάνωση: Μάκης Νασιάδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος