Καβάλα: Θεατρική παράσταση «Παράβαση» στην Ελευθερούπολη

Την παράσταση «Παράβαση» παρουσιάζει αυτό το Σαββατοκύριακο 30 Απριλίου -1 Μαϊου, η εφηβική θεατρική ομάδα «ΠΑΡΕ(ν)ΘΕΣΗ» του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης.

Το έργο έγραψε τον Σεπτέμβριο του 2019 η Βάγια Παπαποστόλου που επιμελήθηκε και τη σκηνοθεσία. Η παράσταση αναβλήθηκε δύο χρονιές, λόγω της πανδημίας Covid-19 ενώ κατά τη διάρκειά της ακούγονται τα μουσικά κομμάτια και τα αποσπάσματα από το έργο «ΑΧΑΡΝΗΣ, ο Αριστοφάνης που γύρισε από τα θυμαράκια» του Διονύση Σαββόπουλου.

Για την παράσταση:

Πως ξεκινάει να υλοποιείται η ιδέα μιας θεατρικής παράστασης; Με ποια κριτήρια γίνεται κάθε φορά η επιλογή του έργου και όσων θα συμμετέχουν σε αυτό, μπρος και πίσω από τη σκηνή;
Θέματα ιεραρχίας, ευθυνών, σεβασμού, αισθητικής κ.α. είναι αυτά που απασχολούν τους ήρωες της «Παράβασης». Ήρωες στην εφηβεία, που τους συνδέει η αγάπη τους για το θέατρο μα και η αφέλεια αλλά και η έλλειψη εμπειρίας.

Τα μέλη της θεατρικής αυτής ομάδας μένουν «ξεκρέμαστα» όταν μαθαίνουν πως δεν υπάρχει τελικά κανείς να τους αναλάβει. Μόλις όμως αποφασίζουν να δουλέψουν μόνοι τους, συνειδητοποιούν πως τίποτα δεν είναι όπως το είχαν φανταστεί.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στο αμφιθέατρο Φρίξος Παπαχρηστίδης στην Ελευθερούπολη, με την υποστήριξη του δήμου Παγγαίου, στις 8:30 το βράδυ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος