Καβάλα: Συντηρήσεις στο Διοικητήριο και το δίκτυο ύδρευσης Παγγαίου

Με 200 χιλιάδες ευρώ θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης την συντήρηση διοικητηρίου και άλλων κτιρίων, αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας  Καβάλας.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θεόδωρο Μαρκόπουλο  το διοικητήριο είναι ένα κτίριο που κατά βάση λειτουργεί σαν πολυκατοικία και η Περιφέρεια  έχει  το ρόλο του διαχειριστή,  που πρέπει να τη συντηρεί.

Την ίδια ώρα, τις απαραίτητες συντηρήσεις στα δίκτυα ύδρευσης και άρδευσης σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Παγγαίου, έχει ξεκινήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Δ.Ε.Υ.Α.Α.Π., ώστε να υπάρχει η μέγιστη δυνατή ετοιμότητα για την επόμενη θερινή περίοδο.

Ο  πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Α. Παγγαίου, Ανδρέας Καλλινικίδης, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Καβάλας σημείωσε ότι με συντηρήσεις των δικτύων ύδρευσης προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της λειψυδρίας. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος