Η Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Καβάλας συνεδρίασε χθες στις 2 η ώρα μετά το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας για δύο θέματα, όπου η πρόεδρος της κ. Αναστασία Ιωσηφίδου ενημέρωσε τα μέλη της για την πορεία υλοποίησης του σχεδίου «Γαστρονομική Ταυτότητα Καβάλας».
Επίσης η επιτροπή ενέκρινε το Σχέδιο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Καβάλας για το 2018.
Η κ. Ιωσηφίδου σε ότι αφορά το σχέδιο για την Γαστρονομική Tαυτότητα Καβάλας ανέφερε ότι έχουν έρθει σε επαφή με τους ξενοδόχους και τους εστιάτορες της Καβάλας με στόχο να ενδυναμωθεί η γαστρονομική ταυτότητα της Καβάλας. Η προσπάθεια αυτή γίνεται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Καβάλας καθώς θέλουν να αναδείξουν τα τοπικά προϊόντα της περιοχής. Η κ. Ιωσηφίδου επεσήμανε ότι έχουν ξεκινήσει μία συνεργασία με έναν καταξιωμένο μάγειρα που δραστηριοποιείται στην Αθήνα, τον κ. Φωτιάδη, που έχει κερδίσει πολλούς «Χρυσούς Σκούφους» ο οποίος θα παρουσιάσει διάφορες συνταγές με πιάτα της Καβάλας που θα συνδέονται και ένα μύθο της αρχαίας Ελλάδας, στο πλαίσιο του εγχειρίδιου που θα δημιουργηθεί σε συνεργασία με τους ξενοδόχους και τους εστιάτορες και θα ολοκληρωθεί μετά από σχετική διαβούλευση.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος