Καβάλα: Συναυλία με άριες στο Ιμαρέτ

Μουσική συναυλία με τίτλο «σε απόσπαση με νότες και άριες» (IN TRANSFERTA CON NOTE & OPERE) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 στις 8.30 μ.μ. στο αίθριο του ξενοδοχείου Ιμαρέτ. Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Δήμος Καβάλας, η Πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα, το Ιταλικό Ινστιτούτο και το Επίτιμο Προξενείο της Ιταλίας στην Καβάλα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Tempo Forte» με τη συνεργασία του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας και του ξενοδοχείου ΙΜΑΡΕΤ.

Στη συναυλία θα εμφανιστούν τέσσερεις καταξιωμένοι καλλιτέχνες: η σοπράνο Margherita Pace, o τενόρος Luigi Petroni, ο βιολονίστας Luca Sanzo και η πιανίστρια Serena Marotti. Το μουσικό σχήμα πραγματοποιεί μια τουρνέ στην Ελλάδα με συνολικά επτά σταθμούς και η Καβάλα αποτελεί τον τελευταίο σταθμό της περιοδείας τους, πριν επιστρέψουν στην Ιταλία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δημοφιλή και αγαπημένα μουσικά κομμάτια από το λυρικό ιταλικό θέατρο.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «TempoForte», η οποία επικυρώθηκε κατά την πρώτη διάσκεψη κορυφής μεταξύ Ιταλίας-Ελλάδας στις 14 Σεπτεμβρίου 2017 στην Κέρκυρα. Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι η επισημοποίηση μιας ιδιαίτερης συγκυρίας (ξεκινώντας από την Άνοιξη του 2018) οπότε και ξεκίνησε η διοργάνωση ποικίλλων εκδηλώσεων σε πολλούς τομείς πολιτιστικών δράσεων μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας. Το «TempoForte» φιλοδοξεί να δημιουργήσει έναν δίκτυο ιταλικών και ελληνικών πολιτιστικών φορέων που ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν στις σχέσεις των δυο χωρών.

Στη συναυλία λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων και μεγάλης ζήτησης, το κοινό θα μπορεί να εισέρχεται με κάρτες εισόδου που διατίθενται εκ των προτέρων στα παρακάτω σημεία:
– Περίπτερο τουριστικών πληροφοριών Δήμου Καβάλας (πρώην ΕΟΤ),
τηλ: 2510 231011
– Δημοτικό Ωδείο Καβάλας, τηλ: 2510 222119
– Ξενοδοχείο ΙΜΑΡΕΤ, τηλ: 2510 620151

Καβάλα: Συναυλία με άριες στο Ιμαρέτ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος