Καβάλα: Συνάντηση εργασίας με την αποστολή Αγίας Πετρούπολης

Συνάντηση εργασίας είχαν τα μέλη της αντιπροσωπείας της Αγίας Πετρούπολης της Ρωσίας με την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» Αναστασία Ιωσηφίδου στα γραφεία της επιχείρησης.

Επικεφαλείς της αντιπροσωπείας ήταν η γενική υποδιευθύντρια της Υπηρεσίας Τουρισμού, Ναντέζντα Πέτροβα και η αναπληρώτρια διοικήτρια της περιοχής Νέφσκι, Έλενα Βλαδιμίρσκαγια. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συνεργασία των δύο πλευρών για την ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης Ρώσων τουριστών προς την Καβάλα, αλλά και Ελλήνων τουριστών προς την ρωσική πόλη με την οποία η πόλη της Καβάλας έχει αδελφοποιηθεί.
Από την πλευρά της διοίκησης της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» έγινε ενημέρωση της ρωσικής αντιπροσωπείας για τις δυνατότητες που προσφέρει η Καβάλα και η ευρύτερη περιοχή στον τουρίστα, τόσο για καλοκαιρινές διακοπές όσο και για την ανάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού, καθ όλη την διάρκεια του έτους. Οι Ρώσοι φιλοξενούμενοι ενημερώθηκαν επίσης για το ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων της δημοτικής επιχείρησης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος