Καβάλα: Συμμετοχή και στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Καβάλας, θα συμμετέχει και φέτος στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί 9-17 Σεπτεμβρίου.

Δεδομένου, ότι τα οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά, το Επιμελητήριο αποδέχθηκε και φέτος την πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος για συμμετοχή του σε stand, όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα Επιμελητήρια της χώρας.

Η φετινή διοργάνωση λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα της ανάδειξης νέων αγορών επέλεξε μέσα από τον θεσμό της τιμώμενης χώρας τη Βουλγαρία, ενισχύοντας τους ιστορικούς δεσμούς φιλίας μεταξύ των δύο λαών, την προώθηση των διμερών εμπορικών σχέσεων, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη της οικονομίας, των επενδύσεων και του πολιτισμού.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο – αίτηση συμμετοχής  στο Επιμελητήριο Καβάλας, το αργότερο έως την Παρασκευή 4 Αυγούστου.

Το Επιμελητήριο θα καλύψει όλες τις δαπάνες που αφορούν το περίπτερο και την έκθεση των προϊόντων-δειγμάτων, δηλ. ενοικίαση χώρου, κατασκευή και βασική διαμόρφωση περιπτέρου και μεταφορά δειγμάτων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος