Καβάλα: Συλλήψεις στον αερολιμένα «Μέγας Αλέξανδρος»

Τέσσερα (4) άτομα, τα οποία επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα στη Γερμανία μέσω του Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος» με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας.

Οι συλληφθέντες είναι αλλοδαποί, δύο άντρες ηλικίας 39 και 27 ετών και δύο γυναίκες 37 και 22 ετών. Το πρώτο ζευγάρι μετέβη στο αεροδρόμιο μαζί με τα δύο ανήλικα τέκνα τους και επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό το Αννόβερο Γερμανίας, κάνοντας χρήση τεσσάρων (4) πλαστών διαβατηρίων των αρχών του Λουξεμβούργου.

Το δεύτερο ζευγάρι και αυτό μαζί με τα δύο ανήλικα τέκνα τους, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό το Μόναχο Γερμανίας, κάνοντας χρήση τεσσάρων (4) παραποιημένων δελτίων ταυτοτήτων των ιταλικών αρχών. Τα πλαστά και παραποιημένα έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Καβάλας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος