Καβάλα: Στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης

«Συνάντηση εργασίας» χαρακτήρισε την παρουσία του σήμερα (Πέμπτη 20/5) το πρωί στην Καβάλα, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Αυγενάκης έφτασε στο Δημαρχείο της πόλης λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος, Θεόδωρος Μουριάδης. Ακολούθησε σύντομη συνάντηση, μεταξύ άλλων, με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστο Μέτιο και τους Βουλευτές Καβάλας της Ν.Δ., Μακάριο Λαζαρίδη και Γιάννη Πασχαλίδη και επίσκεψη στο Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» της πόλης.

«Η εγκατάσταση είναι μοναδική και αρχιτεκτονικά ιδιαίτερη. Ωστόσο χρειάζεται πολλές παρεμβάσεις, κάποιες που μπορεί κάποιος να τις δει με γυμνό μάτι και κάποιες άλλες οι οποίες θα προκύψουν μέσα από την συνολική μελέτη που αποφασίσαμε να τρέξουμε σε συνεργασία με την Περιφέρεια και με τον Δήμο» δήλωσε αμέσως μετά ο κ. Αυγενάκης.

Συμπλήρωσε πως το στάδιο χρήζει γενικής ανακατασκευής και συντήρησης ενώ τόνισε πως «στόχος είναι, μετά την ολοκλήρωση της συνολικής μελέτη να εξασφαλισθεί χρηματοδότηση για τη συνολική αναβάθμιση του χώρου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος