Καβάλα: Στο χρώμα του «Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος» το Δημαρχείο

Στην διάδοση του οράματος και του έργου του «Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος», θα συμβάλει αυτή την Παρασκευή (29 Απριλίου) ο Δήμος Καβάλας.

Η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Η ημέρα αυτή γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με διάφορες δράσεις, φωταγωγώντας σημαντικά μνημεία σε μπλε αποχρώσεις και διαδίδοντας το όραμα του οργανισμού.

Η Δημοτική Αρχή ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά στο αισιόδοξο και εορταστικό κάλεσμα του Οργανισμού και έτσι το βράδυ της Παρασκευής, οι πολίτες της Καβάλας θα μπορούν να απολαύσουν τη φωταγώγηση του Δημαρχιακού Μεγάρου, να φωτογραφηθούν στο σημείο και να ανεβάσουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας tag τα προφίλ του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που για ακόμη μία χρονιά ο Δήμος Καβάλας θα είναι αρωγός στην προσπάθεια του Make-A-Wish. Η εκπλήρωση της ευχής του παιδιού με σοβαρή ασθένεια μπορεί να κάνει το αδύνατο δυνατό, αντικαθιστώντας τον φόβο με την αυτοπεποίθηση, τη θλίψη με τη χαρά και το άγχος με την ελπίδα. Προσφέρει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα τόσο για τη σωματική, όσο και για την ψυχική υγεία των παιδιών» δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Η εκπλήρωση μιας ευχής δεν είναι απλά ένα δώρο. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και ο οργανισμός δεσμεύεται να εκπληρώνει την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια.

Έρευνες καταδεικνύουν, ότι τα παιδιά, στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη, που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος