Καβάλα: Σταδιακή άνοδος της τουριστικής και αγοραστικής κίνησης

Σταδιακή άνοδο παρουσιάζει ο τουρισμός στην Θάσο. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων, Γιάννης Μαρκιανός, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Καβάλας, σημείωσε πως το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος την έκπληξη έκαναν οι Έλληνες τουρίστες που κατέκλυσαν το νησί.

Παράλληλα τις τελευταίες ημέρες το νησί επισκέπτονται Βαλκάνιοι τουρίστες, κυρίως Ρουμάνοι και Βούλγαροι, ενώ έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι κρατήσεις για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Ικανοποιητική είναι και η επιβατική κίνηση των τελευταίων ημερών για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του, Κώστα Πανταζή, οι γραμμές Θεσσαλονίκης και Αθηνών έκαναν την διαφορά κατά την διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Παράλληλα έχει ξεκινήσει και η γραμμή Καβάλας – Αμμολόφων η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερη επιβατική κίνηση.

Καβάλα: Σταδιακή άνοδος της τουριστικής και αγοραστικής κίνησηςΤην ίδια ώρα ικανοποιητική είναι η εμπορική κίνηση στην αγορά της Καβάλας το τελευταίο δεκαήμερο και λόγω της ανόδου της τουριστικής κίνησης. Ο πρόεδρος του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου, Βασίλης Λεμονίδης, σχολίασε ότι ευελπιστούν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο να έχουν μία ικανοποιητική εμπορική κίνηση, ενώ παράλληλα ετοιμάζονται και για τις θερινές εκπτώσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος