Καβάλα: Στα χέρια του Alexander Haditaghi η Αλάνα της Ν. Ηρακλείτσας

Ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας, Άλεξ Χατιντάζι, είναι οριστικά ο ιδιοκτήτης της Αλάνας της Νέας Ηρακλείτσας, του δήμου Παγγαίου Καβάλας.

Το ΤΑΙΠΕΔ υπέγραψε συμβόλαιο για την πώληση του τουριστικού ακινήτου, συνολικής επιφάνειας 150 στρεμμάτων, με την τελική προσφορά να ανέρχεται σε 18,5 εκ. ευρώ.

Η ηλεκτρονική δημοπρασία που διενεργήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2021 για την αξιοποίηση της παραθαλάσσιας έκτασης, δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον προσφορών και διαφάνειας, με την τελική προσφορά να ανέρχεται σε 18,5 εκ. ευρώ, αυξημένη κατά 103,3% σε σχέση με την τιμή εκκίνησης, η οποία είχε διαμορφωθεί στα 9,1 εκ. ευρώ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Δημήτρης Πολίτης, επισήμανε μετά την υπογραφή του συμβολαίου, πως η πράξη αυτή σηματοδοτεί την εκκίνηση της αξιοποίησης του ακινήτου στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας.

«Στο ΤΑΙΠΕΔ», είπε «αποδίδουμε μεγάλη σημασία στην αξιοποίηση περιφερειακών περιουσιακών στοιχείων και είμαστε πεπεισμένοι ότι το ακίνητο στη Νέα Ηρακλείτσα μπορεί να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης, με την αναβάθμιση του τοπικού τουριστικού προϊόντος και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ηρακλείτσα ΑΕ, Άλεξ Χατιντάζι δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική που σηματοδοτεί η απόκτηση του ακινήτου για την περιοχή της Μακεδονίας και αυτή την όμορφη χώρα γενικότερα. «Το έργο αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της αφοσίωσης και αγάπης μας για την περιοχή της Βόρειας Ελλάδας και της Ελλάδας εν γένει» συμπλήρωσε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος