Καβάλα: Σήμα κινδύνου από τους επαγγελματίες της εστίασης

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι επαγγελματίες εστίασης και καφέ της Καβάλας λόγω της καλπάζουσας αύξησης των τιμών στις πρώτες ύλες.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Καφεζυθοπωλών της περιοχής, Γιώργος Βαφείδης σημείωσε ότι ο κλάδος τους είναι στα όρια της κατάρρευσης.

Όπως δήλωσε γενικότερα υπάρχει ένας προβληματισμός σε ό,τι αφορά τα υπερβολικά κόστη, τις αυξήσεις στο ενεργειακό και τις πρώτες ύλες ενώ η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα τελευταία 2-3 χρόνια το μόνο που έχουν να αντιμετωπίσουν ως κλάδος είναι κρίσεις, υγειονομικές, οικονομικές, ενεργειακές και τώρα αντιμετωπίζουν και την καλπάζουσα ακρίβεια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος