Καβάλα: Σεμινάριο του Επιμελητηρίου για το ελαιόλαδο

Βιωματικό σεμινάριο ποιότητας και οργανοληπτικής αξιολόγησης ελαιολάδου με θέμα: «Διεθνείς Διαγωνισμοί Ελαιολάδου: Ο δρόμος προς την διάκριση» διοργανώνει το Επιμελητήριο Καβάλας σε συνεργασία με τον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου ATHENA IOOC.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου, στις 5 το απόγευμα, στο χώρο του φορέα.

Απευθύνεται σε παραγωγούς, ελαιουργούς, τυποποιητές, εμπόρους ελαιολάδου, στελέχη εταιρειών, φορέων ή άλλων κλάδων που ασχολούνται με το ελαιόλαδο, αλλά και σε άτομα που σχεδιάζουν να ασχοληθούν μελλοντικά με το ελαιόλαδο.

Είναι σχεδιασμένο με σκοπό να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με βασικές θεωρητικές γνώσεις για το ελαιόλαδο και την οργανοληπτική του γευσιγνωσία.

Εισηγήτρια είναι η πιστοποιημένη Olive Oil Taster, με εμπειρία σε διεθνείς διαγωνισμούς και συνιδρυτής και διευθύντρια του διεθνούς διαγωνισμού ελαιολάδου ΑΤΗΕΝΑ, Μαρία Κατσούλη.

Το σεμινάριο έχει πραγματοποιηθεί με ιδιαίτερη επιτυχία, σε συνεργασία με τα κατά τόπους Εμπορικά Επιμελητήρια, σε διάφορες ελαιοκομικές περιοχές της χώρας, όπως: Χανιά (2017), Άμφισσα (2018), Θεσσαλονίκη (2019), Κεφαλλονιά (2019), Σητεία (2019) και Βόλο (2022).

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες παρακαλούνται να στείλουν αίτηση συμμετοχής μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, στο Επιμελητήριο Καβάλας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος