Καβάλα: Σεμινάριο θεάτρου του ΔΗΠΕΘΕ για «Ημερολόγια Εγκλεισμού»

Σεμινάριο θεάτρου, διάρκειας 30 ωρών, με θέμα «Ημερολόγια Εγκλεισμού – Χτίζοντας μια ζωντανή σκηνική σχέση», διοργανώνει η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής της δραστηριότητας.

Εισηγήτρια θα είναι η σκηνοθέτης και Καθηγήτρια Κινησιολογίας Θεάτρου στη Σχολή Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, Στέλλα Μιχαηλίδου.
Το σεμινάριο, που θα καταλήξει σε μία παρουσίαση ανοιχτή για το κοινό, απευθύνεται σε ηθοποιούς επαγγελματίες και ερασιτέχνες, σκηνοθέτες, εκπαιδευτικούς και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για το θέατρο και την εμπειρία της εργασία σε μια ομάδα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Με αφορμή προσωπικά κείμενα, τραγούδια, ποιήματα, μικρές ιστορίες που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την εμπειρία της καραντίνας, θα χτιστούν σύντομες σκηνικές δράσεις που στηρίζονται σε τεχνικές του σωματικού θεάτρου και ενεργοποιούν την παρουσία του ηθοποιού στο «Εδώ και Τώρα» της θεατρικής δράσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος