Καβάλα: Σεμινάριο για την διαφοροποιημένη διδασκαλία

Η Ένωση Εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας Καβάλας (ΕνΕΑΓΚ) πραγματοποιεί τριήμερο σεμινάριο στις 8-9- και 10 Νοεμβρίου 2019 στη Δράμα, Ξάνθη και Καβάλα (αντίστοιχα), με χορηγία της Αμερικανικής Πρεσβείας. Το θέμα του τριήμερου σεμινάριου/workshop είναι: “DIFFFERENTIATED INSTRUCTION IN THE FRAMEWORK OF SOCIAL INCLUSION & CULTURAL AWARENESS” – «ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΚΟΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ».

Η διαφοροποιημένη διδασκαλία διαμορφώνει τις μαθησιακές ευκαιρίες, ώστε όλοι οι μαθητές να αγγίξουν το μέγιστο του δυναμικού τους. Αυτό έχει σαν προϋπόθεση την αλλαγή της θεματικής και πρακτικής εφαρμογής, σε ένα μαθησιακό περιβάλλον που εξασφαλίζει την αποδοχή, το σεβασμό και τη συναισθηματική ασφάλεια όλων των μαθητών.

Το σεμινάριο το οποίο θα έχει ελεύθερη είσοδο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς κάθε βαθμίδας γενικής και ειδικής αγωγής και η γλώσσα των ομιλιών/ εργαστηρίων θα είναι η Ελληνική και η Αγγλική. Όπως έγινε γνωστό και τις τρεις ημέρες του σεμιναρίου θα παραβρεθεί η κ. Μαρκέλλα Καράγιωργα, English Language Program Specialist, από την Αμερικανική Πρεσβεία της Αθήνας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος