Καβάλα: Σε ετοιμότητα για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Η πρόοδος των εργασιών για την πλήρη αποκατάσταση τμημάτων του αναχώματος της δυτικής πλευράς του ποταμού Νέστου συζητήθηκε χθες (10 Ιανουαρίου) σε σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη και Προέδρου του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Καβάλας, Αλέξη Πολίτη.

Παρουσία του Προϊσταμένου Πολιτικής Προστασίας, Σταύρου Κιβράκη και του εκπροσώπου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, Προϊσταμένου του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων Γιώργου Κυπραίου, έγινε έλεγχος και του βαθμού ετοιμότητας των Υπηρεσιών που εμπλέκονται στην ενεργοποίηση του Σχεδίου Αντιμετώπισης Χιονοπτώσεων και Παγετού της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων.

Ύστερα από την έκδοση έκτακτου δελτίου πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σύμφωνα με το οποίο αναμένονται φαινόμενα χιονόπτωσης και παγετού το επόμενο πενθήμερο κυρίως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Καβάλας και Θάσου, ο κ. Πολίτης κάλεσε τους φορείς που εμπλέκονται να τεθούν σε πλήρη ετοιμότητα, για όσο διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να αντιμετωπιστούν με επιτυχία τα φαινόμενα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος