Καβάλα: Προχωρά ο αναδασμός του αγροκτήματος Δοξάτου

Το συμφωνητικό εκπόνησης μελέτης για τον αναδασμό του αγροκτήματος Δοξάτου συνυπέγραψε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης, με τον ανάδοχο Κυριάκο Σαββίδη, παρόντος του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Μιχαήλ Μουρβετίδη.

Ο κ. Τοψίδης εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το πρώτο έργο που υπέγραψε με την ιδιότητα του Περιφερειάρχη λύνει ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλάνιζε τον αγροτικό πληθυσμό του Δήμου Δοξάτου, καθώς το ζήτημα εκκρεμούσε από το 2007.

Ο κ. Περιφερειάρχης τόνισε πως έργα όπως ο αναδασμός έχουν ανταποδοτικό αποτέλεσμα και δημιουργούν οικονομίες κλίμακας και δεσμεύτηκε πως οι υπηρεσίες της Περιφέρειας θα συνδράμουν ώστε να ολοκληρωθούν απρόσκοπτα οι εργασίες. Επίσης πρόσθεσε πως εφόσον τηρηθεί πιστά το χρονοδιάγραμμα των δύο ετών θα δρομολογηθούν και άλλοι αναδασμοί.

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Μιχαήλ Μουρβετίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του και ανέφερε πως η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας και ειδικότερα για το Δοξάτο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος