Καβάλα: Πρώτη πανελλήνια παρουσίαση του γυναικείου αθλήματος Catchball

Στην Καβάλα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το γυναικείο άθλημα Catchball. Πρόκειται για ένα άθλημα το οποίο μοιάζει αρκετά με το βόλεϊ, χωρίς ωστόσο τις επιθετικές ενέργειες (καρφιά) και απευθύνεται σε γυναίκες όλων των ηλικιών. Το άθλημα ξεκίνησε από το Ισραήλ και σήμερα ασχολούνται περίπου 100.000 αθλήτριες, ενώ στην Ολλανδία έγινε το πρώτο ευρωπαϊκό τουρνουά με 8 χώρες και 2.000 συμμετέχουσες.

Με μια τριήμερη δράση, από τις 23 έως τις 25 Ιουλίου, η ΠΥΘΙΑ ΚΟΙΝΣΕΠ θα παρουσιάσει στις ενδιαφερόμενες το συγκεκριμένο άθλημα, φιλοξενώντας ομάδες από τη Ρουμανία, το Ισραήλ και την Ολλανδία.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 23 Ιουλίου θα γίνουν ημερίδες για τις ενδιαφερόμενες να συμμετέχουν είτε ως αθλήτριες, είτε ως διαιτητές.
Το Σάββατο 24 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο “Ωκεανίς”, θα γίνει η παρουσίαση του αθλήματος και την Κυριακή 25 Ιουλίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο των Ποταμουδίων Καβάλας, θα γίνουν αγώνες επίδειξης μεταξύ των ομάδων και θα δοθεί η δυνατότητα να σε όσες επιθυμούν να δοκιμάσουν το άθλημα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος