Καβάλα: Πρόγραμμα της ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Β Καλλιτεχνικής Θεατρικής Περιόδου 2021 – 2022, Ιανουάριος – Φεβρουάριος, παρουσίασε η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας.

Με αρχή την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου και τον Θεατρικό Μονόλογο «Η κυρά της Ρω» του Γιάννη Σκαραγκά, περιλαμβάνει τις θεατρικές παραστάσεις «Ονόριο – Τα ανομήματα ενός εγκληματία» του Στέφανου Παπατρέχα, «Η αδερφή μου» του Σταύρου Ζουμπουλάκη και «Μια μέρα όταν ήμασταν νέοι» του Νικ Πέιν.

Το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου η Ομάδα Σημείο Μηδέν συνεχίζει την ερευνητική της εργασία πάνω στο έργο του Φραντς Κάφκα με την «Αναφορά σε μια ακαδημία». Για την Κυριακή 30 Ιανουαρίου έχει επίσης προγραμματιστεί work demonstration στην οποία θα αναλυθούν πρακτικά και θεωρητικά οι βασικές αρχές εκπαίδευσης των ηθοποιών της Μέθοδο Θεόδωρου Τερζόπουλου ενώ στις 10 και 11 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστεί «Το υπόμνημα» του Θοδωρή Ιωσηφίδη.

Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, έξι ηθοποιοί προσκαλούν επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιούς, καθώς και όσους αγαπούν το θέατρο, σε ένα δίωρο σεμινάριο. Μέσα από τη θεωρητική κατανόηση της τεχνικής του Lecoq, αλλά και μέσα από πρακτικές ασκήσεις και αυτοσχεδιασμούς, πρόκειται να αναζητήσουνε τεχνικές που θα γίνουν χρήσιμα εφόδια για τη σωματική δομή οποιουδήποτε ρόλου.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, αγορά εισιτηρίων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Οι παραστάσεις στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου θα πραγματοποιηθούν ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους καλλιτέχνες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος