«Δεν θα επιτρέψουμε τη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων να μετακυλήσει τα χρέη της στις πλάτες του λαού» ανέφερε στην ΕΡΤ Καβάλας, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μορφίδης.
Όπως επεσήμανε ασκούνται πιέσεις στη διοίκηση της Βιομηχανίας για την αποπληρωμή των χρεών, την στιγμή που αυτή ακολουθεί μια παρελκυστική τακτική με εργαζόμενους και απολυμένους.
Επιβεβαίωσε δε ότι εντός των ημερών θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την καταβολή έκτακτου βοηθήματος 1000 ευρώ στους απολυμένους, οι οποίοι αύριο (Τρίτη) για μια ακόμη φορά θα βρεθούν στα δικαστήρια της Καβάλας που εκδικάζονται οι τακτικές αγωγές για ακυρότητα των απολύσεων που κατέθεσε το σωματείο κατά της διοίκησης.
Η Γραμματεία Καβάλας του ΠΑΜΕ καλεί τα σωματεία, τους εργαζόμενους του νομού, να παραβρεθούν για να συμπαρασταθούν στους εργαζόμενους στα Λιπάσματα Καβάλας, έξω από τα δικαστήρια στις 9 το πρωί.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος