Τη λήξη της καλοκαιρινής περιόδου στις παιδικές της βιβλιοθήκες γιορτάζει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός».
Τα παιδιά της θεατρικής ομάδας της βιβλιοθήκης του Αγίου Λουκά, θα παρουσιάσουν την παράσταση με τίτλο: «Η εξέγερση των Φρούτων και των Λαχανικών». Πρόκειται για μία διασκευή του γνωστού έργου του Ευγένιου Τριβιζά με γενικό τίτλο «Η Φρουτοπία» όπου ο συγγραφέας προβαίνει σε μια αλληγορική προσέγγιση του διαχρονικού και πανανθρώπινου αιτήματος της ελευθερίας.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (30 Αυγούστου), στις 7 το απόγευμα, στο χώρο της παιδικής βιβλιοθήκης του Αγίου Λουκά.
Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, εκατοντάδες παιδιά απασχολήθηκαν δημιουργικά και στα δύο παραρτήματα των παιδικών βιβλιοθηκών, του Τιμίου Σταυρού και του Αγίου Λουκά Καβάλας. Οι δράσεις ήταν ποικίλες με επικρατέστερες τις λέσχες ανάγνωσης, τη δημιουργία θεατρικής ομάδας και τις δραματοποιήσεις παραμυθιών, τα καλλιτεχνικά εργαστήρια και τις εκθέσεις ζωγραφικής.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος