Καβάλα: Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για το «ΓΕΦΥΡΑ 2»

Την παράταση έως τις 31 Μαΐου της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ 2» ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Καβάλας.

Το πρόγραμμα έχει ιδιαίτερα θετική απήχηση, καθώς, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του υπουργείου Οικονομικών, μέσα σε έναν μήνα -από τις 5 Απριλίου, ημερομηνία έναρξης λειτουργίας της σχετικής ψηφιακής πλατφόρμας, μέχρι 9 Μαΐου- υποβλήθηκαν συνολικά 31.495 αιτήσεις. Εξ αυτών, 17.920 είναι αιτήσεις από πολύ μικρές επιχειρήσεις, 9.636 από ελεύθερους επαγγελματίες ή ατομικές επιχειρήσεις, 3.325 από μικρές επιχειρήσεις, και 614 από μεσαίες επιχειρήσεις.

Με την υλοποίηση των προγραμμάτων «ΓΕΦΥΡΑ 1» και «ΓΕΦΥΡΑ 2», η κυβέρνηση ενισχύει το πλέγμα μέτρων στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων που πλήττονται από τις οικονομικές επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης, προκειμένου να ξεπεράσουν τις παρούσες δυσκολίες το συντομότερο δυνατό, και ταυτόχρονα, επιβραβεύει -για πρώτη φορά- τη συνέπεια και ενισχύει την κουλτούρα πληρωμών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος