Καβάλα: Παράταση στην υποβολή αιτήσεων

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων, ότι λόγω της διεξαγωγής των Αυτοδιοικητικών Εκλογών ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής για την Α΄ Γυμνασίου της νέας σχολικής χρονιάς, ορίζεται η 4η Ιουνίου, αντί στις 31 Μαΐου.

Οι γονείς ή κηδεμόνες που ενδιαφέρονται να φοιτήσει το παιδί τους στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να την καταθέσουν είτε σε αυτό, είτε να την αποστείλουν μέσω φαξ στο 2510 247195. Το έντυπο της αίτησης μπορούν οι γονείς ή κηδεμόνες να το προμηθεύονται από το Μουσικό Σχολείο ή την Ιστοσελίδα του. Στα Μουσικά Σχολεία εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικού, έπειτα από επιλογή.

Η διαδικασία επιλογής των μαθητών θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα από 19 έως 24 Ιουνίου και θα ξεκινήσει ταυτόχρονα σε όλα τα Μουσικά Σχολεία την Τετάρτη 19 Ιουνίου και ώρα 10.00 με τη γραπτή εξέταση των υποψηφίων. Πρόκειται για απλή διαδικασία για την οποία δεν απαιτούνται μουσικές γνώσεις.

Καβάλα: Παράταση στην υποβολή αιτήσεων

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος