Καβάλα: Παγκόσμια πρωτιά στο παρκούρ για τον Μίμη Θεοδωρίδη

Θριάμβευσε στους Παγκόσμιους Αγώνες που διεξάγονται στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα, στις ΗΠΑ, ο καβαλιώτης πρωταθλητής του παρκούρ Μίμης Θεοδωρίδης, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα freestyle.

Σύμφωνα με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε στον τελικό του freestyle με εξαιρετική εμφάνιση και 26,0 βαθμούς, μπροστά από τον καταξιωμένο Σουηδό Έλις Τόρχαλ (23,0 β.) και τον Βέλγο Ζερεμί Λορσινιόλ (22,0 β.) που συμπλήρωσαν την τριάδα των νικητών. Ο Θεοδωρίδης είχε συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και στον προκριματικό του αγωνίσματος, λίγες ώρες νωρίτερα.

Πρόκειται, μάλιστα, για την τρίτη συνεχόμενη διάκρισή του σε διεθνές επίπεδο, αφού είχε κάνει την αρχή πέρσι τον Σεπτέμβριο κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο παρκούρ της Σόφιας, ακολούθησε τον περασμένο Μάιο το ασημένιο μετάλλιο στο αντίστοιχο παγκόσμιο κύπελλο του Μονπελιέ, για να έρθει τώρα η κατάκτηση της κορυφής στην Αλαμπάμα.

Ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος, η Γ’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Παρκούρ Ειρήνη Μανδραβέλη, καθώς και το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Μίμη Θεοδωρίδη για τη νέα επιτυχία του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος