Καβάλα: Οι «Κυριακάτικες Ραψωδίες» στη δημοτική βιβλιοθήκη

Η Θασιακή Ένωση Καβάλας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, παρουσιάζουν την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα του «Βασίλης Βασιλικός» το βιβλίο του Θάσιου συγγραφέα – δικηγόρου Κωνσταντίνου Θεοφανέλη με τίτλο «Κυριακάτικες Ραψωδίες».

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Καβάλας Θόδωρος Τσιλογεώργης και εκτός από τον ίδιο τον συγγραφέα θα μιλήσουν η δικηγόρος Δέσποινα Αθανασιάδου και ο δικηγόρος – συγγραφέας Κοσμάς Χαρπαντίδης.

Ο Κωνσταντίνος Θεοφανέλης γεννήθηκε στην Καβάλα το 1975. Σπούδασε Νομικά στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Ζει και εργάζεται ως δικηγόρος στο νησί της Θάσου. Μέχρι στιγμής έχει εκδώσει 3 μυθιστορήματα. Το 2011 εκδόθηκε το πρώτο του με τίτλο «Η αλμύρα που μίσησα» (εκδόσεις Οσελότος), το 2014 το δεύτερο με τίτλο «Στην άκρη του φόβου» (εκδόσεις Οσελότος), ενώ ακολούθησε και το «Μαριονέτες του κόσμου». Οι «Κυριακάτικες Ραψωδίες» κυκλοφόρησαν στα τέλη του 2019.

Καβάλα: Οι «Κυριακάτικες Ραψωδίες» στη δημοτική βιβλιοθήκηΛίγα λόγια για το βιβλίο
Πρόκειται για μια συλλογή από επτά πεζογραφήματα, τα οποία πραγματεύομαι τις «οικογενειακές σχέσεις», τις σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας, σε καταστάσεις δύσκολες, σε καταστάσεις προβληματικές, ακόμη και σε ακραίες καταστάσεις, που αναγκάζουν τους ανθρώπους να πάρουν μεγάλες και σπουδαίες αποφάσεις. Γιατί στη «λιακάδα» όλα είναι απλά, στο σύννεφο και στο αγιάζι κρίνονται όλα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος