Καβάλα: Ο καιρός «μούσκεψε» το τριήμερο στα τουριστικά καταλύματα

Η κακοκαιρία “φρενάρισε” την τουριστική κίνηση στη Θάσο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων του νησιού, Πάρη Παρασχούδη σημειωθήκαν αρκετές κρατήσεις το εορταστικό τριήμερο, κυρίως από Έλληνες και Βούλγαρους.

Ο κ. Παρασχούδης υπογράμμισε ότι είχαν μεγαλύτερες προσδοκίες από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αλλά δυστυχώς ο καιρός ανέβαλε την επιθυμία πολλών να επισκεφθούν το νησί και είχαν αρκετές ακυρώσεις. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα με πολλές δύσκολες στιγμές, με καταιγίδες, διακοπές ρεύματος και γενικά έντονα φαινόμενα, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πολλά ανέμενε από το εορταστικό τριήμερο και ο κλάδος των καφεζυθοπωλών της Καβάλας αλλά οι κακές καιρικές συνθήκες ήταν αποτρεπτικές για τους καταναλωτές.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Καφεζυθοπωλών, Γιώργος Βαφείδης σημείωσε ότι παρ` όλα αυτά σταδιακά η εμπορική κίνηση παρουσιάζει ανοδικές τάσεις.

Ήταν ένα τριήμερο που προσδοκούσε ο κλάδος καθώς ήταν το πρώτο της θερινής σεζόν κι αποτελεί το ξεκίνημα της έντονης θερινής περιόδου, αλλά, δυστυχώς, δεν ήταν σύμμαχος ο καιρός. Υπήρξε μια βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι της Κυριακής αλλά σε γενικές γραμμές δεν υπήρξαν τα αναμενόμενα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος