Καβάλα: Να προχωρήσουν οι προσλήψεις ζητούν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο

Την ανάγκη να προχωρήσουν οι προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού προτάσσουν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Καβάλας, με αφορμή απόφαση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης με την οποία όλα τα περιστατικά covid, ύποπτα και επιβεβαιωμένα, από όμορους νομούς διακομίζονται πλέον στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Εκφράζοντας την έκπληξή τους για την αιφνιδιαστική αυτή απόφαση, οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι «είναι πλέον αδύνατο να συνεχίσουν με αυτούς τους εξοντωτικούς ρυθμούς, με εκατοντάδες οφειλόμενες ημέρες ανάπαυσης και άδειας».
«Η ανθρώπινη δύναμη και αντοχή έχει όρια και αυτά τα έχουμε ξεπεράσει από καιρό» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καβάλας.

Το Σωματείο ζητά να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος των δικαιολογητικών από τις υπηρεσίες της 4ης ΥΠΕ προκειμένου να ολοκληρωθούν οι αναμενόμενες προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Καβάλας και να προχωρήσει η τροποποίηση του οργανισμού του Νοσοκομείου που θα έλυνε αρκετά λειτουργικά προβλήματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος