Καβάλα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στην πόλη

Συνέντευξη Τύπου με θέμα την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος στο κέντρο της πόλης, κατά την εκτέλεση εργασιών από διάφορους φορείς το επόμενο χρονικό διάστημα, παραχώρησε ο Αντιδημάρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Δημοτικής Αστυνομίας, Απόστολος Μουμτσάκης, πλαισιωμένος από τον πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Νομού Καβάλας, Χρήστο Ιωαννίδη και τους προέδρους του Υπεραστικού και του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, Θόδωρο Χαλεπιάδη και Κώστα Πανταζή αντίστοιχα.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Μουμτσάκης το έργο της ανάπλασης της πλατείας Καπνεργάτη θα ολοκληρωθεί σε πέντε διαφορετικές φάσεις, ξεκινώντας από την αρχή της οδού Κασσάνδρου. Ταυτόχρονα, η κάθοδος των αυτοκινήτων που έρχονται από την οδό Ομονοίας θα γίνεται μέσω της οδού Δαμιανού. Σταδιακά και σε μικρά τμήματα έτσι ώστε να μην δημιουργούν μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα.

Υπάρχει ήδη συνεννόηση με την ΔΕΔΔΗΕ και τη ΔΕΥΑΚ και του εργολάβου φυσικού αερίου να γίνονται εργασίες στο ίδιο ανοιχτό κομμάτι του δρόμου και να μην προχωρούν στην επόμενη φάση αν δεν έχει ολοκληρωθεί η προηγούμενη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος