Καβάλα: Κλείνει ο κόμβος της Εγνατίας Οδού στην Άσπρη Άμμο

Κλείνει και πάλι από την Δευτέρα 19 Ιουλίου για τρεις μήνες, ο κόμβος της Εγνατίας Οδού στην Άσπρη Άμμο (Α/Κ Άσπρων Χωμάτων) Καβάλας, προκειμένου διευκολυνθούν οι εργασίες της Α΄ Φάσης κατασκευής πλευρικών διοδίων.

Συγκεκριμένα, για το χρονικό διάστημα από 19-07-2021 μέχρι και 19-10-2021 θα κλείσουν πλήρως οι δύο είσοδοι της Εγνατίας οδού (προς Θεσσαλονίκη και Ξάνθη) και μερικώς η έξοδος της Εγνατίας Οδού για τα οχήματα που κινούνται στο ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Ξάνθη και επιθυμούν να βγουν από τον αυτοκινητόδρομο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια των εργασιών τα οχήματα που επιθυμούν να κινηθούν προς Ξάνθη θα μπαίνουν στην Εγνατία οδό μέσω του Α/Κ Αγίου Σίλα ή του κλάδου σύνδεσης μετά την Άσπρη Άμμο, ενώ τα οχήματα που επιθυμούν να κινηθούν προς Θεσσαλονίκη κάτω των 5 τόνων θα μπαίνουν στην Εγνατία οδό είτε από το κόμβο του Αγίου Σίλα, είτε από τον κόμβο της Πέρνης, κατά περίπτωση, ενώ τα οχήματα άνω των 5 τόνων θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο υποχρεωτικά μόνο μέσω του κόμβου της Πέρνης.
Τα έργα θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός αν αυτά επιβάλλονται για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και την αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων, κατόπιν όμως έγκρισης του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας. Η σήμανση θα παραμένει και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος