Καβάλα: Καλοκαιρινά μαθήματα ζωγραφικής του ΣΦΓΤ

Καλοκαιρινά μαθήματα ζωγραφικής σε παιδιά και ενήλικες σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας, θα παραδίδει, φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Καβαλιώτισσα εικαστικός Ευγενία Παπαϊωάννου.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν Ιούνιο και Ιούλιο, καθημερινές ημέρες και απογευματινές ώρες, στον χώρο του θερινού κινηματογράφου «Ζέφυρος».

Με σύνθημα «Ακονίστε τα μολύβια σας», θα δημιουργηθούν τμήματα ευέλικτα, διάρκειας δύο ωρών την εβδομάδα και οι μαθητές θα καταπιαστούν με διάφορα υλικά, θα μάθουν τεχνικές, θα συζητήσουν για μεγάλους ζωγράφους, για τη φωτοσκίαση και το ανθρώπινο σώμα.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Παπαϊωάννου προσωπικά στο τηλέφωνο 6945715881.

Ποια είναι η Ευγενία Παπαϊωάννου
Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1982. Σπούδασε ζωγραφική στη σχολή Βακαλό (2000-2003) και σχέδιο μόδας στη σχολή Βελουδάκη (2004-2006) στην Αθήνα. Δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των περιοδικών μόδας ως fashion stylist.

Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής σε Αθήνα, Πάρο, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Καβάλα και στο πρώτο Fringe Festival στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Πραγματοποίησε την πρώτη της ατομική έκθεση ζωγραφικής στη Δημοτική Καπναποθήκη Καβάλας το 2011.

Διδάσκει ζωγραφική και σχέδιο σε παιδιά και ενήλικες. Εικονογραφεί παιδικά βιβλία σε συνεργασία με τις διαδικτυακές Εκδόσεις Σαΐτα. Από το 2008 κατασκευάζει χειροποίητες τσάντες, αξεσουάρ και τα γνωστά παιδικά τσαντάκια Toy Bags by eugenie. Επιμελείται τα σκηνικά και τα κοστούμια στις θεατρικές παραστάσεις της ομάδας μετΑΜΦΙΕΣΗ (Μανωλάκης ο βομβιστής, Γυναίκα από παλιά).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος