Καβάλα: Η παιδική σκηνή της Κάρμεν Ρουγγέρη στους Φιλίππους

Την παράσταση «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ»  από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα, που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη, στο Θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ την χειμερινή σεζόν, ανοίγει πανιά και έρχεται στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων την Κυριακή 20 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, στο πλαίσιο του 66ου Φεστιβάλ Φιλίππων.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πολυσυζητημένη παράσταση της χρονιάς, που από την πρώτη ημέρα που παρουσιάστηκε στο θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ, μάγεψε τους θεατές που γέμιζαν ασφυκτικά το θέατρο και καταχειροκροτούσαν τους συντελεστές.

Το κείμενο υπογράφει η Κάρμεν Ρουγγέρη η οποία συν σκηνοθετεί την παράσταση με την Χριστίνα Κουλουμπή. Το παιχνιδιάρικο σκηνικό και τα παραμυθένια κοστούμια δημιουργεί και επιμελείται η Χριστίνα Κουλουμπή. Στην κίνηση, τις χορογραφίες και τους μαγικούς φωτισμούς μπαίνει η σφραγίδα του Πέτρου Γάλλια.

Το «Παραμύθι χωρίς όνομα» είναι ένα υπέροχο, έργο της Πηνελόπης Δέλτα που αν και γράφτηκε 100 χρόνια πριν, παραμένει διαχρονικό και επίκαιρο που συνεπαίρνει μικρούς και μεγάλους.

Το έργο, με αξίες και ηθικούς κανόνες, είναι γεμάτο «θησαυρούς», που το παιδί καλείται να ανακαλύψει.

Ένα έργο που θα ευχαριστηθούν μικροί και μεγάλοι. Μια παράσταση προσεγμένη στην λεπτομέρεια, με την υπογραφή της Κάρμεν Ρουγγέρη, της Χριστίνας Κουλουμπή και των συνεργατών τους.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ.  

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος