Καβάλα: Η Μαρίνα Λιόντου – Μωχάμεντ και ο Άλκης Ζοπόγλου στο Imaret

Στη Μεγάλη Αίθουσα του Imaret θα εμφανιστούν ζωντανά και δια ζώσης ο Άλκης Ζοπόγλου και η Μαρίνα Λιόντου-Μωχάμεντ, σε μία εκδήλωση που διοργανώνεται στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20 χρόνια από την έναρξη της αναστύλωσης του μνημείου στην Καβάλα.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στα τέλη του 2019 στην Καβάλα και οι κοινές δημιουργικές ανησυχίες τους πάνω στη μουσική τούς ώθησαν να ξεκινήσουν τη συνεργασία τους. Εστιάζοντας στις πρωτότυπες συνθέσεις τους και με εφόδιο τη μακρά προσωπική πορεία τους στη μουσική, άρχισαν να «συνομιλούν» με στόχο να… ανθίσει η αρμονία του ήχου των οργάνων τους –ούτι και κανονάκι– και η απόλυτη συμβιωτική τους σχέση όπως έχει καταγραφεί στις ανατολικές παραδόσεις ανά τους αιώνες.

Η είσοδος στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, είναι ελεύθερη, ωστόσο είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Η είσοδος στον χώρο της εκδήλωσης επιτρέπεται μόνον κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ, παράλληλα με έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος