Καβάλα: Η Energean στηρίζει τον Όμιλο Κλασσικού Αθλητισμού

Τη συνεργασία τους ανανέωσαν έπειτα από μια πολύ γόνιμη χρονιά που συνοδεύθηκε και από σημαντικές επιτυχίες στους στίβους, ο Όμιλος Κλασικού Αθλητισμού Καβάλας και η Energean.

Η εταιρεία συνεχίζει ως χορηγός του ΟΚΑΚ για την περίοδο του 2023-2024 με στόχο να συμμετάσχει ο όμιλος με όλο του το αθλητικό δυναμικό στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις τόσο στον ανοικτό όσο και στον κλειστό στίβο.

«Οι σημαντικές αθλητικές επιτυχίες, οι σταθερές αξίες με άξονα την ευγενή άμιλλα και την σωστή διαπαιδαγώγηση της νεολαίας και η απόλυτα θετική αναγνωρισιμότητα του ΟΚΑΚ αποτελούν εγγύηση για το ότι και η νέα αυτή συνεργασία θα στεφθεί από επιτυχία» δήλωσε σχετικά η Διευθύνουσα Σύμβουλος και Country Manager της Energean στην Ελλάδα, Κατερίνα Σάρδη.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του ΟΚΑΚ, Κατερίνα Δράκου ανέφερε η ανανέωση της υποστήριξης της Energean λύνει τα χέρια τους στον προγραμματισμό της χρονιάς και τακτοποιεί όλα εκείνα τα θέματα που ένας αθλητικός οργανισμός πρέπει να έχει λυμένα προκειμένου να προχωρήσει απερίσπαστος στο έργο και στους στόχους του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος