Καβάλα: Φωτογραφίζοντας τον ελεύθερο χρόνο… στη μετάβαση για μια νέα ζωή

Φωτογραφίες που τράβηξαν έφηβοι και νέοι, οι οποίοι ζουν στην δομή μεταναστών της Καβάλας, παρουσιάζονται στο κοινό της περιοχής, σε μια προβολή με τίτλο «Life on a pause», την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα, στον 1ο όροφο της Μεγάλης Λέσχης.

Αφορά ένα πρόγραμμα δημιουργικής ενασχόλησης νέων ηλικίας 16 έως 25 ετών το οποίο πρότειναν και υποστήριξαν μέλη του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ), προκειμένου οι νέοι της δομής να γνωρίσουν τον κόσμο της φωτογραφίας.
Ζητούμενο ήταν να φωτογραφίσουν με ευρύτερο πλαίσιο την ιδέα του ελεύθερου χρόνου και πώς τον διαχειρίζονται, σε μία συνθήκη αναμονής και μετάβασης.
Χρησιμοποιώντας τα κινητά τους τηλέφωνα, οι νέοι φωτογράφισαν σημεία της πόλης, βλέποντάς την με τα δικά τους μάτια, καθώς και αντικείμενα των δραστηριοτήτων τους κατά τον ελεύθερο χρόνο τους.
Αυτές οι φωτογραφίες θα προβληθούν από τον Φωτογραφικό Όμιλο Καβάλας, με την παρουσία των ίδιων των νέων «φωτογράφων», με τον συντονισμό και την επιμέλεια της Θεοδώρας Γεωργακούδη και του Τάσου Τζιώγα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος