Καβάλα: Έργο «ανάσας» η εκβάθυνση των λιμανιών Πρίνου-Λιμένα

Ως έργο που θα δώσει ανάσα στα επιβατικά λιμάνια του Πρίνου και του Λιμένα, χαρακτήρισε αυτό της εκβάθυνσης τους, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου, Δημήτρης Μανίτσας.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του, την προηγούμενη εβδομάδα υπεγράφη με τον ανάδοχο το εν λόγω έργο, σύμφωνα με το οποίο θα απομακρυνθούν  συνολικά 20.000 κυβικά άμμου, 12.000 από το ένα λιμάνι και 8.000 από το άλλο. Το έργο θα εκτελεστεί με πλωτό γερανό και πλατφόρμα.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Μανίτσα, πριν την έναρξη των εργασιών θα γίνει βυθομέτρηση και στα δυο λιμάνια, η οποία θα επαναληφθεί μετά το πέρας των εργασιών, ώστε τα βάθη να είναι λειτουργικά για τα σκάφη που ελλιμενίζονται σε Πρίνο και Λιμένα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος