Καβάλα: Εποικοδομητική συνεργασία του Επιμελητηρίου

Μια σημαντική και εποικοδομητική συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας. Συμμετείχαν τα Επιμελητήρια Καβάλας, Χίου, Έβρου, Κεφαλληνίας και Ιθάκης, ο Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών, ο Επιμελητηριακός Οργανισμός Ανάπτυξης των Νησιών της Ευρώπης, προκειμένου οι εδαφικές ενότητες, τα λιμάνια και η επιχειρηματικότητα των περιοχών, να παίξει ενεργό ρόλο, στην προσέλκυση πόρων και στην περαιτέρω ανάπτυξη τους.

«Υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας, μεταξύ των επιμελητηρίων, για συνεχή και ουσιαστική παρέμβαση σε πολλούς τομείς, όπου ένας εξ αυτών η κοινή υποβολή προτάσεων στα νέα προγράμματα που έχουν ανοίξει, όπως αυτό του Black Sea Basin Programme, με στόχο να μοχλεύσουμε πόρους άνω τον 3 εκ. ευρώ για τις περιοχές μας» ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας.

«Βάλαμε τις βάσεις, με το πρωτόκολλο συνεργασίας, για όφελος και της κοινής πορείας στην επιχειρηματικότητα, φέρνοντας ακόμη πιο κοντά τους στόχους και το όραμα μίας διαβαλκανικής προοπτικής ανάπτυξης και σύγκλισης των οικονομιών και της κοινωνίας των χωρών μας» συμπλήρωσε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος