Καβάλα: Εορταστικές εκδηλώσεις «Ελευθέρια 2021»

Με την προβολή ντοκιμαντέρ «Εγκαίνια Μεγάλης Λέσχης» ξεκινούν την Τρίτη 22 Ιουνίου, στην Καβάλα οι εορταστικές εκδηλώσεις «Ελευθέρια 2021».

Η ψηφιακή περιήγηση της ιστορικής διαδρομής της Μεγάλης Λέσχης, από το 1909 έως και σήμερα, θα ξεκινήσει στις 9:30 το βράδυ, στην προτομή Κανάρη, στην Παραλία.

Θα ακολουθήσει την Τετάρτη 23 Ιουνίου, στον ίδιο χώρο και ώρα, η προβολή ντοκιμαντέρ «Οι Καβαλιώτες που πήραν μέρος στην ελληνική επανάσταση» και την Πέμπτη, στις 8 το βράδυ, στη Δημοτική Καπναποθήκη, τα εγκαίνια έκθεσης ελληνικών παραδοσιακών ενδυμασιών, όπως αυτές διαμορφώθηκαν μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας από τον Οθωμανικό ζυγό από το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας. (Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 9 Ιουλίου με ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή : 10:00 – 13:00 & 18:00 – 21:00).

Οι εκδηλώσεις των Ελευθεριών θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 30 Ιουνίου με τα εγκαίνια της έκθεσης Φωτογραφίας με θέμα: «Ιωάννης Καποδίστριας δύο χώρες ένας πολιτικός». Η Έκθεση είναι αφιερωμένη στον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Αυτοκρατορίας και στον πρώτο κυβερνήτη της ανεξάρτητης Ελλάδας, Κόμη Ιωάννη Καποδίστρια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος