Καβάλα: Εκπαιδευτική εκδήλωση στο πλαίσιο του έργου CircPro

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΠΑΜΘ), στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο έργο CircPro (Smart Circular Procurement) του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Διαπεριφερειακής Συνεργασίας INTERREG EUROPE 2014-2020, διοργανώνει την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11.00, τη 2η ενημερωτική εκδήλωση για το έργο CircPro, διοργανώνει την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Διαπεριφερειακής Συνεργασίας INTERREG EUROPE 2014-2020.

Η εκδήλωση αφορά την υλοποίηση της 2ης Φάσης του έργου CircPro και στοχεύει στην ενίσχυση της ικανότητας αξιοποίησης των Κυκλικών και Πράσινων Δημοσίων Συμβάσεων.

Τα συμμετέχοντα μέρη (φορείς του δημοσίου φορέα αλλά και ιδιώτες που σχετίζονται με διαδικασίες δημόσιων συμβάσεων προμηθειών) θα ενημερωθούν, εκπαιδευτούν και ευαισθητοποιηθούν για τις διαδικασίες, που θα πρέπει πλέον να ακολουθούν για την εφαρμογή πράσινων κριτηρίων στις δημόσιες συμβάσεις.

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις υλοποιούνται σε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων / Γενική Διεύθυνση Δημοσίων Συμβάσεων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος