Εκδήλωση αφιερωμένη στον θεατράνθρωπο, ποιητή, στιχουργό και συγγραφέα Θοδωρή Γκόνη, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και του Φεστιβάλ Φιλίππων διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας.
Είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, στις 9 το βράδυ στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.
Για την εκδήλωση «Αφιέρωμα στον Θοδωρή Γκόνη» συνεργάζονται οι: Θεοπούλα Τσαπάνη – Φιλόλογος, συντονίστρια της Λέσχης Ανάγνωσης του ΣΦΓΤ Καβάλας, Παύλος Λεμοντζής Δημοσιογράφος-Σκηνοθέτης, Θεόδωρος Γρηγοριάδης – Συγγραφέας, Μάγκυ Κριθαρέλλη – Συγγραφέας του «Πατρογονικού», Αναστασία Μιροσνιτσένκο – Ηθοποιός-Χορωδός της Χορωδίας του ΣΦΓΤ Καβάλας, Λένα Πασχαλίδου – τραγούδι, τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης του ΣΦΓΤ Καβάλας, Φωτεινή Καλλιανιώτη, Τάνια Γιαννούλα και Χαρούλα Γαϊτανά και Χρήστος Σαγώνας – Μουσικός.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος