Καβάλα: Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό η Δημοτική Σύμβουλος, Μαρία Φρατζεσκάκη

Στην Μεσορόπη Παγγαίου κηδεύεται το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου, η Μαρία Φρατζεσκάκη, δημοτική σύμβουλος Καβάλας, η οποία νικήθηκε από τον κορονοϊό το βράδυ της Τρίτης.

Το θλιβερό νέο έκανε γνωστό ο αδερφός της, Μανώλης Φρατζεσκάκης, στέλνοντας μήνυμα για την ανάγκη εμβολιασμού. “Ευρισκόμενος σε βαρύ πένθος, θα ήθελα με όλη την δύναμη της ψυχής μου να σας παρακαλέσω να προστατεύσετε την υγεία, τη δική σας και της οικογένειά σας, από την λαίλαπα του covid… η ασπίδα είναι μία, το εμβόλιο… σας κάνω έκκληση ζωής… εμβολιαστείτε”.
Η Μαρία Φρατζεσκάκη διατέλεσε αντιδήμαρχος Καβάλας, επί δημαρχίας Δήμητρας Τσανάκα. “Αποχαιρετούμε σήμερα με βαθιά οδύνη, έναν πολύτιμο συνεργάτη, μια αγαπητή φίλη, μέρος της ραχοκοκαλιάς της παράταξής μας” γράφει η επικεφαλής της παράταξης “ΑΝΑΣΑ για το Δήμο”. Εργαζόταν στη Δ.Ο.Υ. Καβάλας και το τελευταίο χρονικό διάστημα στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου στην Καβάλα, ο οποίος στο συλλυπητήριο μήνυμά του προς την οικογένεια αναφέρει: “Η Καβάλα σήμερα έχασε ένα άξιο και συγκροτημένο στέλεχος της Τ.Α. κι εγώ προσωπικά μια εξαιρετική συνεργάτη και φίλη”.
“Η Μαρία, ξεπερνώντας τις όποιες διαχωριστικές γραμμές, όπως είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, εργάστηκε άοκνα για το καλό του Δήμου Καβάλας και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μας” αναφέρει στο μήνυμά του, ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης.
Τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια εκφράζουν φίλοι, συνάδελφοι, συνεργάτες της Μαρίας Φρατζεσκάκη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος